Shiatsu-Echt

Mijn naam is Josyn Vaessen en sinds 2012 heb ik mijn eigen praktijk Shiatsu-Echt. Ik ben ervan overtuigd dat ik mensen, door het geven van een behandelingen, help om hun eigen kracht te vinden en deze in te zetten. Daarom geef ik Shiatsu en Shen behandelingen.

Visie

In de eerste plaats ga ik ervan uit dat gezondheid een dynamisch proces is. Dus geen statische toestand. Om in balans te blijven, moet je je kunnen aanpassen aan veranderingen en de hoge eisen van deze maatschappij. Lukt dat niet? Dan ontstaat er een tijdelijke onbalans. Eerst begint het met vage klachten of moe zijn. Daarna voel je je steeds minder lekker in je vel. Er is nog een reden waarom je actie moet nemen. Want als je deze signalen negeert, kunnen deze verstoringen zich op den duur verder ontwikkelen tot een ziekte.

Preventieve behandeling

In de westerse visie is ziekte iets aantoonbaars, maar in de oosterse visie begint ziekte al bij de onbalans. Je herstelvermogen bepaalt hoe lang die onbalans duurt. Het lichaamsbewustzijn speelt hierbij een grote rol; luister je naar de signalen van je lichaam? Mijn behandelingen werken preventief.

Opleidingen

  • Internationale Zen Shiatsu opleiding, Antwerpen in 2012
  • Ki Shiatsu, Antwerpen in 2014
  • Shen Master opleiding, Brussel in 2017-2018
  • Centre channel release, heden

Bereikbaarheid praktijk

Je kunt Shiatsu-Echt goed bereiken met de auto en het openbaar vervoer. Op zowel de locatie in Echt als in Susteren zijn volop parkeerplaatsen. Ben je niet goed ter been? Kom dan naar de locatie in Susteren. Want in dit pand zit een lift.

Licenties

Gecertificeerd en aangesloten bij de Federadtie voor Additief Geneeskundig Therapeuten.
FAGT: 13536
BIG: 89026400130
Kvk nummer: 55232272

Klachten

Het kan voorkomen dat je een klacht hebt. Mijn voorkeur gaat er naar uit dat je deze klacht rechtstreeks met mij bespreekt. Mocht je dat, om welke reden dan ook, niet prettig vinden, dan kun je gebruik maken van een onafhankelijke klachtenfunctionaris.

Wet Kwaliteit, Klachten en Geschillen Zorg

Bovendien moeten alle zorgverleners in Nederland voldoen aan eisen van de Wet Kwaliteit, Klachten en Geschillen Zorg (Wkkgz). Ook mijn praktijk voldoet aan deze eisen. Dat wil zeggen dat je naast de klachtenfunctionaris ook kunt aankloppen bij de geschilleninstantie Zorggeschil. Deze instantie is onafhankelijk en door het ministerie van VWS erkent. Dus daarom ben ik aangesloten bij Quasir.
Meer informatie vind je via de Website Zorggeschil.

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren