1. shiatsu mei 16, 2018 at 8:04 pm - Reply

  dit is een test

 2. Martine mei 15, 2018 at 5:02 pm - Reply

  In 2012 ben ik met mijn gezin vanuit Eindhoven naar gemeente Echt-Susteren verhuisd en via de website vorig jaar bij Josyn terecht gekomen voor een Shiatsu behandeling. Ik had hier in Eindhoven al goede ervaringen mee en door aanhoudende nek- en bekkenklachten ging ik op zoek naar een behandeling in de buurt. Josyn voelt na een kort gesprek goed aan waar de oorzaak van klachten zit, en waar je lijf op dat moment het meest behoefte aan heeft. Zeer fijne behandelingen die klachten voor lange tijd verminderen! Zeker een aanrader.

 3. Stella juni 14, 2016 at 9:04 am - Reply

  In eerste instantie ben ik, net zoals zoveel mensen, met nek- en schouderklachten bij Josyn terecht gekomen. Toen ik na maanden weer eens last had van mijn nek, viel het mij pas op dat ik al heel lang klachtenvrij was. Zo gewoon is het al snel als je niets meer voelt. Ik voel me heel relaxt bij de behandelingen van Josyn. Zij weet ook met een grote mensenkennis te vinden waar de problemen zitten.
  Nu heb ik al enige tijd last van gordelroos met bijbehorende neuropatische pijnen. Na de behandeling om de bloedstroom weer goed te laten lopen in mijn been, zijn de klachten opmerkelijk verbeterd.
  Ik ben heel blij met Josyn.

 4. Yvonne januari 7, 2016 at 7:00 pm - Reply

  Met nek en rug klachten ben ik naar Josyn gegaan. Voor mij was duidelijk dat deze klachten te maken hadden/hebben hoe ik in mijn leven sta. Samen met Josyn werk ik aan mezelf.

 5. Irene uit Maria Hoop januari 20, 2015 at 8:13 am - Reply

  Ik raad iedereen met lichamelijke klachten of balans issues de Shiatsu therapie van Josyn Vaessen aan. Toen mijn partner en ik in 2012, vanuit het noorden, naar de gemeente Echt-Susteren verhuisden, hebben wij Josyn via internet gevonden. Nu zijn wij een dikke twee jaar verder en Josyn is nog steeds onze Shiatsu therapeut, omdat zij goed is. Ik vind haar begaafd en Josyn gebruikt een rijke combinatie van kennis en intuïtie. Gevoelsmatig weet zij altijd de “goede” plekken te vinden en zij geeft enorm veel aandacht en energie in elke behandeling. Oorspronkelijk ben ik naar Josyn gegaan vanwege schouder klachten (in combinatie met een traject met de huisarts en een fysiotherapeut). Tegenwoordig ga ik naar Josyn als ik uit balans raak met te veel werk en niet genoeg plezier. Na elke behandeling voel ik rust en tevredenheid. Daarom ga ik altijd terug en daarom raad ik haar aan.

 6. Chris december 24, 2014 at 10:47 am - Reply

  Josyn heeft naast haar shiatsu kennis en ervaring nog zoveel meer kennis in huis. Niet in de laatste plaats veel mensenkennis. Dit alles zet ze in om jou via haar behandeling verder te helpen in je leven en blokkades op te heffen.
  Josyn je doet het met warmte en oprechtheid, Dank tot nu toe.
  groetjes Chris

 7. Ria december 13, 2014 at 2:35 pm - Reply

  Na drie heerlijke behandelingen verheug ik me op de volgende. Het verbaast mij hoeveel rust en kracht er van jou uitstraalt. Je wist bij mij gelijk mijn zwakke plekken te benoemen en te behandelen. Bovendien heb ik een stuk minder last van al mijn “pijntjes”. Soms ben ik ze zelfs al vergeten. Jij doet mij versteld staan hoe snel je mij in de “rustpostie” kreeg en precies kon vertellen welke mankementen ik heb en wat ik er zelf al aan kan doen. Het was voor mij een hele fijne ervaring die ik iedereen aan kan raden.
  Ik ben wijzer geworden en heb genoten! (Nu nog iets soepeler)

 8. Marion december 8, 2014 at 7:09 pm - Reply

  Onlangs heb ik voor de eerste keer een uitgebreide shiatsu-behandeling gehad bij Shiatsu-Echt. Deze was mij door een dierbare vriendin cadeau gedaan. Ik werd aangenaam verrast door de toewijding waarmee Josyn haar werk deed. Ze neemt echt de tijd voor je en zorgt voor een diepgaande ontspanning, waardoor ik in staat was dingen los te laten en op te gaan in het moment. Ik heb er nog een lange tijd van nagenoten. Een echte aanrader. Groetjes, Marion

 9. lien februari 14, 2014 at 12:23 pm - Reply

  Ik zit nog met de resten van de ziekte van lyme. Ben hiervoor in behandeling bij Josyn. Voel me herboren na een behandeling. Zou het iedereen aanbevelen.

 10. antonet driessen januari 11, 2014 at 1:58 pm - Reply

  Heb enkele maanden geleden via een wow-deal twee geweldige behandelingen bij Josyn gehad. Ondanks het feit dat het hier dus om sterk gereduceerde prijzen ging is ze tot twee keer toe wel anderhalf uur met me bezig geweest. Niet het geld, maar de mens telt voor Josyn. Schitterend! Ik ben met mijn schouderklachten
  op een andere manier verder moeten gaan, maar haar behandelingen hebben wel verlichting en ontspanning gebracht. Mijn dank hiervoor!

 11. Karin januari 10, 2014 at 7:07 pm - Reply

  Beste Josyn,
  Na elke sessie van jou voel ik me als herboren! Door je warme, persoonlijke aandacht over wat er speelt op dat moment, en daarna een heerlijke massage kan ik me helemaal overgeven aan een diepe ontspanning. Ik ga met een diepe innerlijke en uiterlijke glimlach weer naar buiten. En ik kan de wereld weer aan! Hartelijk bedankt voor je weldadige aandacht!! Groetjes van Karin

 12. Juul januari 9, 2014 at 9:21 pm - Reply

  Onlangs heb ik een aantal shiatsubehandelingen ondergaan bij shiatsu-echt. Het was de eerste keer dat ik met deze massagetechniek in aanraking kwam, maar ik moet zeggen. Het heeft me enorm verrast. Het is ontspannend en tegelijkertijd heb ik echt het gevoel dat mijn klachten verminderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *